CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
February 08, 2012, 04:47:37 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Schiller - Atemlos  (Read 878 times)
Tamer
Administrator
Killah!

:\/

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« on: March 17, 2010, 10:00:58 PM »

Novi dupli album Christopher von Deylen-a ( aka Schiller ).  16+13 pesama u ambient / chill out fazonu, kako instrumentalnih tako i vokalnih, izasao ovog meseca za Island Records. Po meni najbolji album koji sam cuo u ovoj godini. jes' da je treci mesec, al tesko da ce jos nesto ovako da me odusevi  Wink ( osim ako Burial ne izda nov album ove godine...  Huh? )

enivej, mislim da svakako treba poslusati. ja cu definitivno kupiti originalan CD cim ga budem video u nekoj prodavnici, a mislim da cu naruciti i plocu  Afro

Tamer
Administrator
Killah!

:\/

danilocrni@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #1 on: March 25, 2010, 07:41:05 PM »

jel slusao neko? svidja mi se 90% pesama 9 ( ne racunam ove 'kratkometrazne' Smiley ), posebno ove dve sa Odette Di Maio, one su mi naj

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #2 on: March 25, 2010, 08:03:13 PM »

Nešto sam poslušao prvo na tjubu čisto da vidim o čemu je reč, znam da je površno tako ali čisto tip zvuka me nije ipak zaintrigirao... a i nisam trenutno u toj fazi Wink

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #3 on: March 25, 2010, 08:04:34 PM »

Ja slabo stizem da slusam bilo sta u poslednje vreme, svasta me interesuje ali malo vremena... No, ovo sam preslusao kako tako posto mi je Schiller u tom komercijalnom smislu dobar , i OK je, ali nista posebno na prvo slusanje. Ono sto me izuzetno nervira su zenski glupi glasovi...

...drifting in memory...
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #4 on: March 28, 2010, 09:33:35 AM »

Ovo je klasican Schillerov album - niceg realno novog, a bilo bi lepse videti neki pomak. Standardno, ima po koja pesma koja mi se svidja a ostale malo dave (ovde npr ona sa Midge Ureom je  :/ ) (svidja mi se Playing with Madness npr, nju sam jedinu prebacila na mrz plejer).

Meni je on uvek bio karakteristicna muzika za Vivu, secam se da sam jednom tokom slusanja neke pesme pomislila kako je ta pesma "jeftina" ( Cheesy ) Mada mi je prijalo kada sam pre neki dan na bazenu cula jednu od novih pesama Smiley

Pages: [1]
  Print  

Jump to: