CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
February 07, 2012, 07:42:01 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Celtic Cross - Hicksville - Remastered & Remixed [Liquid Sound Design, 2009.]  (Read 663 times)
ban jhankri
Forum ninja

.:snowcone, anyone? :.

View Profile
« on: April 16, 2009, 03:26:14 AM »

Celtic Cross - Hicksville - Remastered & Remixed   

[1] Mundis Imaginalis (Tribal Dawn Mix)  [10:40]
   [2] Khatmandu (Iona On The Ganges Mix)  [07:49]
   [3] Jade Gates (Beauty Knows No Pain Mix)  [11:51]
   [4] Mundis Imaginalis (Flowercolouredpowerchild Mix)  [07:02]
   [5] Schwazz (Until Nothing Can Reach Us Mix)  [07:57]
   [6] Straight For The Jiggular (Crystal Journey Mix)  [05:34]
   [7] Mundis Imaginalis (The Acoustic Mix)  [07:34]
   [8] Khatmandu (Short Cut Mix)  [06:46]
   [9] Digajigg (Babba G Mix)  [07:43]           

Liquid Sound Design nam daruje reinterpretaciju jedne sjajne priche.. Hicksville u mom srcu, u
 mojoj glavi zauzima posebno mesto.. On je lopatica i kofica za igranje u pesku uspomena.. Beli zec koji vodi
 kroz lavirint poznatih prikaza i emocija..
   R&R je kao susret sa starim prijateljem posle vishe od decenije, 11 godina da budem precizan.. I dalje je onaj
 stari, ali sa par novih crta na licu.. Uzhivam u njegovom drushtvu, smejem se starim prichama koje mi pricha na
 pomalo drugachiji nachin.. Tera me da se zamislim na momente.. Drago mi je da je ponovo tu..
   Rashirite jedra i otisnite se rekom uspomena.. Sami, ili podelite iskustvo sa nekim koga volite.. Izbor koji
 prepushtam Vama..

'No one saw it's approach, a small point of light lost in the blair of the morning sun. It had been drifting for centuries with the inner solar system, like an iceberg in the ocean of inter-planetary space '
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: April 16, 2009, 09:48:36 AM »

Jaoj covece koje otkrice ^^ Hvala za info, cekiracu mada nisam nikada bio nesto odusevljen Celtic Cross-om... No, stvarno je zanimljivo je videti ovakvu reinkarnaciju.

Are we ever in Hicksville Grin

...drifting in memory...
Pages: [1]
  Print  

Jump to: