hvala hvala
nama je bilo baš lepo, super prostor (ja sam prvi put tamo i bio sam očekivao neku sterilnu galeriju - kako sam se samo iznenadio), fini ljudi, na kraju smo dobili i više opreme nego što smo tražili (svirao sam na bas pojačalu prvi put nakon devet i po godina

), a i prevoz kombijem je stvarno baš ugodna i gospodska stvar. sve u svemu bravo za elektriku.
koliko sam ja shvatio, elektrika nema svoje ozvučenje - razglas i ona velika mikseta su mislim iznajmljeni, ali to su sve oni organizovali i platili valjda, tako da ne znam ništa o tome. (Mada mislim da je možda pomenuto bas pojačalo elektrikino). gitarsko pojačalo je naše.
pa, ovo nam je četvrti koncert. svirali smo u CK13 u Novom Sadu na electroshocku 3 (to organizuje elektrana) negde u maju 2008, u junu 2008 smo svirali u Gajbi u Beogradu, pre par nedelja u Subotici u okviru književnog festivala "Pisci u Fokusu" i sad u Pančevu.
"najsporija, minimalna emo stvar" - Lego:
voleo bih da je snimimo na kondenzatorski mikrofon, koji nemamo. A i da usnimim kontrabas..hehe jedva čekam taj video, tu se uvek tek čuju svi loši momenti u izvođenju..