CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
February 07, 2012, 07:36:59 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: inje @Elektrika, Pančevo (14. mart 2009)  (Read 663 times)
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« on: March 15, 2009, 10:52:18 AM »

Ukratko - super je bilo! Wink Prostor je bio pun (čak i sa ljudima ispred), prijatna i opuštena atmosfera, koncert je trajao taman koliko treba, čini se da se masi svidelo i da su u principu svi zadovoljni. Upoznali smo se sa Jovanom (i konačno dali obećane diskove) koji je bio stvarno prijatan, samo šteta što smo morali da hitamo nazad i skratimo priču...

Povratak je bio malo konfuzan za našu četvoročlanu grupicu jer se činilo da prevoz ne funkcioniše kao obično + sam ja načisto nadrljao sa mojom 23kom čekajući je po onoj hladnoći pola sata (i nije došla na kraju), ali to već nema veze sa samim koncertom koji je bio baš lepo iskustvo.

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: March 15, 2009, 11:35:27 AM »

Prilično fin i kulturan koncert koji dokazuje da ste postali ozbiljni elektro pop igrači kod nas - specijalne pesme, sa specijalnim momentima i tekstom, i sve to valjano izvodite uživo. Highlight večeri po meni je bila ona najsporija, minimalna emo stvar Smiley vsnrs kači video fajl kada stigneš Wink

BTW koji vam je ovo koncert po redu, i kako to ide u Elektrici, da li donosite vaše komplet ozvučenje?

...drifting in memory...
inje
Nu one
*

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: March 15, 2009, 02:52:36 PM »

hvala hvala Smiley

nama je bilo baš lepo, super prostor (ja sam prvi put tamo i bio sam očekivao neku sterilnu galeriju - kako sam se samo iznenadio), fini ljudi, na kraju smo dobili i više opreme nego što smo tražili (svirao sam na bas pojačalu prvi put nakon devet i po godina  Cheesy ), a i prevoz kombijem je stvarno baš ugodna i gospodska stvar. sve u svemu bravo za elektriku.

koliko sam ja shvatio, elektrika nema svoje ozvučenje - razglas i ona velika mikseta su mislim iznajmljeni, ali to su sve oni organizovali i platili valjda, tako da ne znam ništa o tome. (Mada mislim da je možda pomenuto bas pojačalo elektrikino). gitarsko pojačalo je naše.

pa,  ovo nam je četvrti koncert. svirali smo u CK13 u Novom Sadu na electroshocku 3 (to organizuje elektrana) negde u maju 2008, u junu 2008 smo svirali u Gajbi u Beogradu, pre par nedelja u Subotici u okviru književnog festivala "Pisci u Fokusu" i sad u Pančevu.

"najsporija, minimalna emo stvar"  - Lego: voleo bih da je snimimo na kondenzatorski mikrofon, koji nemamo. A i da usnimim kontrabas..

hehe jedva čekam taj video, tu se uvek tek čuju svi loši momenti u izvođenju..

vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #3 on: March 15, 2009, 05:47:11 PM »

Ukratko - super je bilo! Wink Prostor je bio pun (čak i sa ljudima ispred), prijatna i opuštena atmosfera, koncert je trajao taman koliko treba, čini se da se masi svidelo i da su u principu svi zadovoljni. Upoznali smo se sa Jovanom (i konačno dali obećane diskove) koji je bio stvarno prijatan, samo šteta što smo morali da hitamo nazad i skratimo priču...

Povratak je bio malo konfuzan za našu četvoročlanu grupicu jer se činilo da prevoz ne funkcioniše kao obično + sam ja načisto nadrljao sa mojom 23kom čekajući je po onoj hladnoći pola sata (i nije došla na kraju), ali to već nema veze sa samim koncertom koji je bio baš lepo iskustvo.

++  (samo mi nismo nadrljali do karaburme)
zaista je bilo sjajno (i po meni mnogo mnogo bolje nego u Gajbi) i slatko; nas dvoje smo inace imali nesto lep dan pa je zavrsnica dana sa injem dosla kao visnja na slagu na sladoledu. Cheesy

na snimcima se prilicno lepo cuje, mislim za jednu neprofi kamericu; malo ima drmusanja jer naravno nisam mogla ni htela da stojim kao kip Cheesy sad cemo neke pesmice da konvertujemo u malo losiji kvalitet i okacimo na tube a ko bude hteo sem jovana-inja mogu da srezem te original fajlove u ukupnoj velicini od 3.2GB. ja sam prvenstveno to snimala jer su rekli da nemaju nista drugo snimljeno pa makar ovo sa koncerta da pretvorim u mp3 (ne znam kako se to radi ali provalicu uskoro) i da mogu da slusam i kod kuce. konsultovacemo se posle oko naziva pesama jer sem poznate 3 ne znam ostale (kako se zove ona "taksi vozac nesto" Cheesy )

Pages: [1]
  Print  

Jump to: