CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
February 07, 2012, 08:46:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Review request? :)  (Read 1056 times)
razzlog
Words are missing
**

www.razzlog.com

View Profile WWW
« on: December 20, 2008, 12:36:37 PM »

Dakle - da li je to fer, realno, moguce, dozvoljeno? Smiley
Ko god da je zaduzen za sadrzaj sajta i zainteresovan da preslusa moje izdanje i "baci" neki review, neka me obavesti, pa da iskopam linkove Wink

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: December 20, 2008, 01:24:03 PM »

Ćao razlože, moguće je naravno, ali da te uputimo u neke stvari prvo...

Na naslovnoj stranici pišu četiri autora (neki malo više, drugi malo manje), i tu se opisuju isključivo izdanja koja se izdvajaju od mase ostalih po mnogim kvalitativnim kriterijumima i neobičnosti. Možeš primetiti da razmaci između dva "članka" mogu biti prilično duga (čak i do dva meseca), što je posledica manjkavosti ovakvih izdanja.

Poenta toga je da kada dođeš na naslovnu stranu, ukoliko vidiš neki review ti nađeš tu muziku jer veruješ recenzijama.

Svakako da smo zainteresovani, ali da znaš da izdanje mora da zadovoljava te visoko-postavljene uslove Cool Sve to je zbog toga da se stvori kvalitetniji portal moderne muzike, a eto i jednim delom da podstakne domaće autore da rade kvalitetnije i drugačije. Pošalji te linkove ako misliš da treba Cool

...drifting in memory...
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: December 20, 2008, 01:41:35 PM »

Samo da dodam da je bilo dva, tri promašaja na samom početku, a tiče se recenzija. Nisu zadovoljeni uslovi kvaliteta, ali šta je tu je. To je istorija, od tada je ćaozdravo na novom putu Cool

...drifting in memory...
razzlog
Words are missing
**

www.razzlog.com

View Profile WWW
« Reply #3 on: December 21, 2008, 11:41:55 AM »

hvala na odgovoru Wink
to je sasvim OK - naravno da je potrebno odrzavati kvalitet (mada se ne slazem sa time da treba ostaviti portal da lezi "mrtav" dva meseca zbog "manjkavosti" sadrzaja, ali to je vec druga tema Smiley )
a da li mislim da moje izdanje zadovoljava postavljene kriterijume? nista ja ne mislim Smiley moje je da radim muziku... a na drugima je da ocene... zar ne? Smiley
dobijas linkove uskoro Wink

lulelelu
Killah!

View Profile
« Reply #4 on: December 27, 2008, 12:32:27 PM »

pa daj okachi vamo http://caozdravo.com/forum/index.php/board,15.0.html i skoro svaki chlan foruma tje ti izvrshiti recenziju Smiley

bekhend, forhend, skinhed igra
radimo torbe od albino tigra
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #5 on: December 27, 2008, 12:54:34 PM »

Samo da javim da sam skinuo izdanje jutros, ali nisam stigao da ga pustim. Uradiću to ovih dana...

lule je u pravu, ako ne bude išlo na naslovnu možeš na forum da staviš linkove (osim ako misliš da čuvaš trake za neko izdanje). Forum je tokom mesec dana posećen 90%, a naslovna 10% od ukupnih poseta, tako da se više isplati Cheesy

...drifting in memory...
razzlog
Words are missing
**

www.razzlog.com

View Profile WWW
« Reply #6 on: January 01, 2009, 04:51:37 PM »

nije ni mene bilo neko vreme Smiley

što se tih trekova tiče, već su ugledali svetlost dana u obliku EP izdanja (auf, al' smo poetični danas! Cheesy ), tako da ne znam koliko su prikladni za taj podforum...
a za review na naslovnoj - pa, samo sam pitao, je l' te Smiley nije ništa zapelo Wink sve je na dobrovoljnoj bazi Smiley

Pages: [1]
  Print  

Jump to: