CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
February 07, 2012, 08:13:55 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3
  Print  
Author Topic: Exit Fest 08 - Review  (Read 3305 times)
Mika Technika
Guest
« Reply #15 on: July 14, 2008, 11:07:44 PM »

i njegov drugar sa lošim imenom Wink

ja zaboravio da te pitam, sta ti smeta u njegovom imenu? silikon kao silikoni i ostale plastike Smiley ili nesto drugo?
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #16 on: July 14, 2008, 11:15:42 PM »

Nisam mislio kao uvredu, ali lično - ime mi zvuči prilično stereotipno i to je razlog. No, nije ni toliko bitno, koliko ste obojica bili dobri Afro

...drifting in memory...
Mika Technika
Guest
« Reply #17 on: July 14, 2008, 11:29:07 PM »

ma kul Smiley nisam ni mislio, nego te pitam Smiley hvala hvala hvala hvala hvala  Wink
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #18 on: July 15, 2008, 12:23:05 AM »

barem se moze procitati i lako zapamtiti Tongue za razliku od X... Cheesy Tongue

sektosikso
Killah!

sectatsix@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #19 on: July 15, 2008, 12:35:25 AM »

barem se moze procitati i lako zapamtiti Tongue za razliku od X... Cheesy Tongue
lol...rech

сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #20 on: July 15, 2008, 07:21:01 AM »

Samo se vi sprdajte sa Zigikikirikijem!  Angry Kiss

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #21 on: July 15, 2008, 11:12:57 AM »

Samo se vi sprdajte sa Zigikikirikijem!  Angry Kiss

ahahhahahahhahhaha koji burn  Azn

sad ce nas pawwa izbaciti napolje  Azn

nESbo
Killah!

nesbo@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #22 on: July 15, 2008, 12:47:19 PM »

majke mi...

Spejs

what we're dealing with here is a total lack of respect for the law!
Zyclon B Zombie
Guest
« Reply #23 on: July 15, 2008, 09:40:37 PM »

Četvrtak:
Morao sam sa drugovom rođakom da otpadam na Night Wish a posle sam se otkrao na Elektranu i gledao Alone koji je mnogo dobar kao i Kosmoplovce koji su prebrutalni drone pravili.Kasnije je išao Margita Je Mrtva, mnogo dobar elektro sastav ali imaju dosta ponavljqanja te smaraju masu.Absolute Body Control nisam stigao da gledam,  to sam najviše hteo da vidim, zbog posla na EXIT-u, jbg morao sam da sam na tvrđavi u 8 ujutro pa ajde sad gledaj.

Petak:
Ništa posebno nisam stigao da gledam bila mi prilično dosadna noć sem na Elektrani tu i tamo ponešto ali uglavnom sam imao osećaj kao da svo vreme slušam Numbers od Kraftwerk  sa drugačijim dodacima.

Subota:
Gledao sam Piknika koji je bio super posle toga sam otpadao na Explosivu i gledao neki technical death metal bend, momci su uvežbani nema šta, posle njih su išli neki black metalci sa sve corpse paint maskama kao Mayhem, takva im je i bila muzika, najzabanije je bilo to što je neki lik pizdeo zbog imidža benda i njihovog prizivanja nečastivog da je čak hteo da ih gađa a u pauzama je vikao "pederi, mamu vam jebem" dok ga neki lik iz organizacije nije oterao na silu.Posle svega sam otišao na Bjesove koji su apsolutno jebali keve, pevač je furao imidž Luisa sa sve ćelom, bradom i odorom a za vrreme pesama je brisao pod sa haljinom poput neke domaćice.Izveli su hitove, neke neobjavljene pesme kao i jednu pesmu od Šabana Bajramovića (rip) i malo pre pomenutog Luisa.Pevač je gađao masu pivom, flašama vode, trljao bulju o stalak mikrofona, bila je apsolutna ludnica.U jedno vreme sam hteo da ih snimim kad ono nema mi mobilnog.Ispostavilo se da mi je ispao zbog silne šutke ali ga na sreću nađoh doduše malo  rastavljenog po zemlji.Toliko sam se derao Bjesovima "VRAĆAM SE DOLE" da je pevač popizdeo i najavio pesmu "Vraćam Se Dole"...u masi je nastalo rasulo od šutke, Bjesovi su čak i ubrzali pesmu tokom sviranja.
Posle njih nastupaju Block Out svirajući dosta matorih hitova ali sve to beše mlako posle Bjesova a još i činjenica da Mita (pevač) pravi neke debilne poze i face samo je još više iritiralo masu.

Nedelja:

Išao na Explosive pa na Ministry koji su otezgarili svirku više nego usputno, doduše bilo je NWO, Thieves i Just One Fix a ostale pesme su zvučale poput Slayer sa semplovima znači više nego sranje.Posle troga idem na Pekinšku mamojebenu Patku koji su opravdali sva moguća očekivanja.Ljudi su mi ispunili san mada sam znao da će zvučati super jer sam bio na njihovoj tonskoj probi i snimio ih Smiley
Posle smo drug i ja išli na Dance Arenu iz zajebancije, smorili se i otišli kući ali sam ja ipak morao da se vratim narednih dana da izfizikališem to što je ostalo na Exitu da se odradi i , naravno, da sa ekipom počistim sav alkohol iz frižidera u backstage-u Main Stage-a  Grin
lulelelu
Killah!

View Profile
« Reply #24 on: July 16, 2008, 02:04:32 PM »

noisex, danger i kiril pokidali Smiley

bekhend, forhend, skinhed igra
radimo torbe od albino tigra
Zuba
Nu one
*

View Profile
« Reply #25 on: July 16, 2008, 11:01:05 PM »

ja bio samo u cetvrtak [prvi dan] i to samo na elektrani:

Absolute Body Control - fenomenalan, nastup za 10-ku, Dirk je urlao, skakao i lomatao se po stageu kao dvadesetogodisnjak ! reformirani ABC i sa nekoliko reworkovanih, podmladjenih hitova zvuce mnogo prljavije no ranije [cak ponegde na ivici noisea], pride + za sjajno raspolozenje i dobru komunikaciju sa publikom: svirali su obradu New Ordera za publiku u provinciji [sto mislim da nikad nisu uradili]
Kosmoplovci - odlican set, oterali sve ljude s Elektrane, otprilike zvucali ovako: zvuk koji isprva i ima neki ritam uz koji mozete bangati glavom posle 10,15 minuta postaje totalno illbient, nakon perioda intenzifikacije buke, na samom vrhuncu kada vam dodje da stavite ruke preko usiju - i taman pre da ih oterate u pm jedva cujete- tromo pomalja se neki mnogo cool dub u pozadini i pomislite: wow, kakvi kraljevi  Cheesy ..i naravno tako dva ili tri puta, skroz dobitna kombinacija. kosmoplovci f.e.n.o.m.e.n.a.l.n.i. - najvece iznenadjenje
nisam se dosad nesto naslusao kosmoplovaca [mozda 3,4 puta u zivotu], al ovo je bilo strava.
Alone - standardan [vrlo dobar, iako nije on open air material]
Margita je Mrtva - malko udavila
Florence Foster Fan Club - ja to ne volim previse, al ok
Noisex - totalna seljacina, pjuk - bukvalno scooter za 'dark clubbing' samo su falili likovi da masu onim sljastecim stanglicama [you get my picture]
Gavra - no comment  Cheesy [pustio Dive-Final Report]
Zyclon B Zombie
Guest
« Reply #26 on: July 17, 2008, 09:41:37 AM »

ja bio samo u cetvrtak [prvi dan] i to samo na elektrani:

Absolute Body Control - fenomenalan, nastup za 10-ku, Dirk je urlao, skakao i lomatao se po stageu kao dvadesetogodisnjak ! reformirani ABC i sa nekoliko reworkovanih, podmladjenih hitova zvuce mnogo prljavije no ranije [cak ponegde na ivici noisea], pride + za sjajno raspolozenje i dobru komunikaciju sa publikom: svirali su obradu New Ordera za publiku u provinciji [sto mislim da nikad nisu uradili]

Jebem ti državu i GSP. ABC sam najviše želeo da gledam ali nisam mogao, nije bilo teoretske šanse ali ipak mi je drago što su opravdali svoj status, mnogi su nahvalili njihov nastup.

Kosmoplovci - odlican set, oterali sve ljude s Elektrane, otprilike zvucali ovako: zvuk koji isprva i ima neki ritam uz koji mozete bangati glavom posle 10,15 minuta postaje totalno illbient, nakon perioda intenzifikacije buke, na samom vrhuncu kada vam dodje da stavite ruke preko usiju - i taman pre da ih oterate u pm jedva cujete- tromo pomalja se neki mnogo cool dub u pozadini i pomislite: wow, kakvi kraljevi  Cheesy ..i naravno tako dva ili tri puta, skroz dobitna kombinacija. kosmoplovci f.e.n.o.m.e.n.a.l.n.i. - najvece iznenadjenje
nisam se dosad nesto naslusao kosmoplovaca [mozda 3,4 puta u zivotu], al ovo je bilo strava.
Bili su prejebeni, to mi je baš u tom trenutku trebalo, mnogo dobar nastup.

Alone - standardan [vrlo dobar, iako nije on open air material]
Iznenađujuće dobra mjuza sa sve elektroncima, skroz mi se sviđa.

Margita je Mrtva - malko udavila
Istina.
Mada muzika mi je super i pogotovo ritam, taj snare mi se baš sviđa ali način pevanja mi zvuči kao Laki Pingvini.

vsnrs
Killah!

View Profile
« Reply #27 on: July 17, 2008, 09:57:45 AM »

da, meni je bas bilo zao sto nisam mogla u cetvrtak - samo zbog elektrane, jer sam zelal cuti kosmoplovce i alone opet Smiley
MjM ima taj pomalo nesnosni vokal, zavisi i koliko dugo slusate to :]

Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #28 on: July 17, 2008, 06:42:19 PM »

noisex, danger i kiril pokidali Smiley

ne znam mene je kiril smorio Smiley
zadnji put kad sam ga slusao na peppersima, bio je pravi bum, ali sada, sve mi je bilo nekako njaa... ne znam  Roll Eyes

Zyclon B Zombie
Guest
« Reply #29 on: July 17, 2008, 09:12:53 PM »

[ peppersima
Nemoj tu reč više da izgovoriš  Angry    Wink
Pages: 1 [2] 3
  Print  

Jump to: