CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
February 07, 2012, 09:00:02 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Tom Carter & Inca Ore - Rainbow Trout [2006 Wholly Other]  (Read 1153 times)
Endymion
Moderator
Forum ninja

View Profile
« on: April 01, 2008, 10:31:20 PM »

Sasvim slučajno sam naišao na ovaj album pre par dana (iako gajim sklonost ka prikupljanju kompletne diskografije i Christine i Toma Cartera iz Charalambides) i mogu slobodno da kažem da je jedan od boljih u psych folk/drone folk žanru. Možda je previše mračan za one koji se tek upoznaju sa ovakvom muzikom ali onakva muzika (hm?) i onakvo pevanje (huh?) se ne smeju propustiti. Priznajem, treba pogoditi odgovarajuće raspoloženje jer ono ne može tek tako i stalno da se sluša.

Nisam naišao ni na šta gde bi moglo ovo da se čuje, već samo na par reviewa. Evo jednog.

The brain is the screen.
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: April 02, 2008, 11:24:38 PM »

Yup, Tom Carter je skroz zanimljiv lik, osećam da obožava svoju sobu u kojoj očigledno nastaju sva njegova izdanja hehe.

Ovo je strava. Song For Travelling Women - sve je ok osim tog glasa kada ona peva, ali kada zavija je kul hehe.

EDIT: samo da dodam, da me nervira što ima clip-ova koliko hoćeš (probija granice, i dešava se užasna distorzija)...
« Last Edit: April 03, 2008, 05:35:16 PM by pawwa » Logged

...drifting in memory...
martians_egg
Guest
« Reply #2 on: April 04, 2008, 08:26:45 PM »

ide neko na koncert charalambides u maju u zagreb, pre ring ring-a? ja sa drugarom.
tom neguje taj neki do koske pristup, texkassansku premudar, najbolji mu je onaj hiper-nechujan sa kranky-ja.
ovi ostali, kakotako, teshko je pored svih ovih fingerpickera i henry flynt isposhtovalaca (r, horton) (a i lambadini su presporo/prenemagajucje ubijajucji posle brakorazvodnog joy shapesa)
elem, idealna partnerka carteru je, posle gdje adonis, eventualno vanessa arn iz black forest.black sea, inca ore ehzorcizmi su malo tresh; a bass volem te varijante sa glasovnim ekstenzizmima.,
Endymion
Moderator
Forum ninja

View Profile
« Reply #3 on: April 05, 2008, 03:37:24 PM »

Zna li neko da li dolaze u BG? Ipak mi se ne poteže za Zagreb odavde, daleko...Inače upravo locirah novi album Charalambides - 'Rose Thorn', ko hoće link neka se javi. Smiley

The brain is the screen.
martians_egg
Guest
« Reply #4 on: April 07, 2008, 07:37:07 PM »

trenutno se radi na tome da dodju i ovde, mozhda rex, bojan djordjevicj, videcjemo. nego shaljni mi to novo, ja tebi uploadujem neshto zanimljivo iz perioda siltbreeza i market square-a, prvi bend marcie bassett iz double leopards, UN, cenim da cje ti se svideti, manje je impro-noise no shto bi <po>etika spomenutog labela mogla da podnese.  Wink
Endymion
Moderator
Forum ninja

View Profile
« Reply #5 on: April 07, 2008, 10:42:02 PM »

Uh, bilo bi odlično kada bi došli. Za to bih trčao svih 250km koliko ima do BG-a bez obzira na vremenske (ne)prilike i nesnosne obaveze. Cheesy

The brain is the screen.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: