CaoZdravo.Com :: magazin za modernu muziku
February 07, 2012, 08:45:17 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: AE insights: novi albumi i nastupi @ 2012 | http://www.asino-elettronico.com

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Komentarisanje na naslovnoj  (Read 1360 times)
trišmegišto
Killah!

View Profile
« on: March 12, 2008, 04:54:26 PM »

a sto ne mogu reviewovi da se komentarisu?

ואתה יהוה מגן בעדי כבודי ומרים ראשי׃
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: March 12, 2008, 06:40:31 PM »

Pa pazi mogli bi, ali jedan add-on za to ne prihvata nasa slova sto je shit - ako neko nesto napise, ne pojavljuje se. Ja sam nekako zamislio da komentari idu na forum, tako da svako moze da otvori poseban topic sa naslovom recenzije.

Edit: mislite li da bi bilo dobro da se komentarise na naslovnoj ??
« Last Edit: March 12, 2008, 06:44:50 PM by pawwa » Logged

...drifting in memory...
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #2 on: March 12, 2008, 06:47:29 PM »

Mislim da nedostaje nesto tog tipa, te stvari su vrlo uobicajene (i zgodnije od kopanja po forumu). Sad, morao bi komentar da ide na neki approve od admina, ali ne verujem da bi to bio zahtevan posao obzirom da nije ovo popboks pa da svracaju hiljade svakakvih ljudi...

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
trišmegišto
Killah!

View Profile
« Reply #3 on: March 12, 2008, 08:48:51 PM »

pa nekako mi je neprirodno da se otvara posebna tema ako zelim nesto da kazem o reviewu, mnogo mi je bolje da se to radi uz sam tekst.

jer ako vec postoji portal, ja ga mozda ne bih preskakao kad bi na neki nacin bio interaktivan. al dobro to je vec druga prica i tice se moje licne tendencije da u kombinaciji portal-forum preskacem portal. Smiley

tako da stvarno ne treba da se cimas ako ostali ne zele takvu opciju.

ואתה יהוה מגן בעדי כבודי ומרים ראשי׃
сталкер
Label
Killah!
*

View Profile WWW
« Reply #4 on: March 12, 2008, 09:35:10 PM »

Ili, sta mislite o ovome - posto se (zanrovske) sekcije za review zovu isto kao i podforumi, nakon svake recenzije se moze otvoriti i tema na forumu sa nekom genericnom referencom na originalni tekst, pa da se tu komentarise - a da pritom, sto je kljucno, na kraju svake recenzije na portalu ima direktan link za tu temu na forumu sa naznakom "komentarisite/diskutujte ovde" or smtg. Tako su portal i forum vise povezani, a tehnicki je sve piece of cake.

Hm?

btw, ovoj temi vec treba udariti "split".
« Last Edit: March 12, 2008, 10:07:02 PM by admin » Logged

>>> koneyn.blogspot.com

Onde está a alegria,
que eu sonhava alcançar?
Endymion
Forum ninja

View Profile
« Reply #5 on: March 12, 2008, 10:50:06 PM »

Ne mislim da treba imati opciju za komentarisanje na naslovnoj. Za to služi forum. E sad, ako je neko lenj pa ne želi da se prijavi na forum a želi da komentariše, u tu problematiku ne bih da zalazim. Wink

Uglavnom, ova stalkerova ideja nije loša. Afro

The brain is the screen.
Nemanja
Killah!

ns_source87@hotmail.com
View Profile WWW
« Reply #6 on: March 12, 2008, 11:06:07 PM »

Ili, sta mislite o ovome - posto se (zanrovske) sekcije za review zovu isto kao i podforumi, nakon svake recenzije se moze otvoriti i tema na forumu sa nekom genericnom referencom na originalni tekst, pa da se tu komentarise - a da pritom, sto je kljucno, na kraju svake recenzije na portalu ima direktan link za tu temu na forumu sa naznakom "komentarisite/diskutujte ovde" or smtg. Tako su portal i forum vise povezani, a tehnicki je sve piece of cake.
Hm?
btw, ovoj temi vec treba udariti "split".

ovo bi bila dobra varijanta  Afro

ali mislim da ova teme treba da ide u podforum "Povratna sprega" Wink

pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #7 on: March 12, 2008, 11:26:16 PM »

^ Upravu si, omaklo mi se.

Da razmišljao sam o tome, a baš sam jedan sajt za prijatelja uradio baš tako kao što сталкер kaže -- tekst na naslovnoj, a link do topic-a na forumu za komentarisanje. Mada to mi je nekako nakaradno.

Isto sam mislio da se otvaraju teme posle svakog review-a, kao što Endymion radi za freak folk sekciju, mada i to mi je nešto, ne znam... - izgleda mi pretrpano informacijama na taj način. A mislim da većinu tih review-ova neće niko ni komentarisati.

Zato sam ostavio to ljudima ako hoće - oni će sami otvoriti topic ako imaju potrebu da komentarišu, ili ću je otvoriti ja ili neko šesti ako ima tu potrebu.

Ovo je moje mišljenje, dajte da vidimo šta ćemo da radimo... Možda sam ja slep i tvrdoglav : D

...drifting in memory...
Endymion
Forum ninja

View Profile
« Reply #8 on: April 03, 2008, 05:59:05 PM »

Isto sam mislio da se otvaraju teme posle svakog review-a, kao što Endymion radi za freak folk sekciju, mada i to mi je nešto, ne znam... - izgleda mi pretrpano informacijama na taj način. A mislim da većinu tih review-ova neće niko ni komentarisati.

Pronađoh bolji sistem - od sada stavljam samo kraće napomene ili tako nešto za ono što se neće naći na naslovnoj a zanimljivo je (kao što sam i krenuo da radim). Tako da pokrivam i ono što mislim da je uber-dobro i ono što mislim da je dobro ali ne toliko za naslovnu. Doduše, sve manje vremena imam i za jedno i za drugo ali naći će se ponekad. Wink

The brain is the screen.
pawwa
Label
Killah!
*

View Profile WWW Email
« Reply #9 on: September 30, 2008, 10:34:54 PM »

Da znate da je sada omogućeno komentarisanje izdanja na naslovnoj. Konačno je ovaj plugin dobio UTF-8 podršku.

...drifting in memory...
Pages: [1]
  Print  

Jump to: